Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Saturday, November 3, 2012

Hola!

Wahhh.. lama sungguh x update.. Sangat sibuk sampai blog pun bersawang.. Haha.. Dengan citer hot sensasi yang Acai Berry beracunlah, Acai Berry bley buat orang matilah.. Mmg hot.. Tp kalau dah makan Acai Berry palsu mmg lah cari pasal kan.. So, sbb cerita hangat sensasi mcm ni pihak Adonai Perkasa dalam proses untuk mendapatkan sijil dan peengesahan dari jabatan kesihatan malaysia.. Dari part daftar syarikat dan sampailah ke peringkat untuk menghantar sampel telah pun dibuat.. Semuanya diuruskan oleh peguam yang dilantik.. So no worries pada yang makan Acai Berry cap Adonai Perkasa ye.. Dan paling penting, sila cek capsule yg korang nak telan tu cum cop A-P dan bukannya ABC.. Sbb dengar citer org yg palsu ni nak buat packaging mcm adonai plak.. Wahhh.. Hebat.. Go for asli not tiruan guys!! Huhu..

2 comments:

Aleeya Atinza Saaid said...

uiks ade yg mati makan acai berry tu ke..aku tgk acai tu hot kt fb kwn2 aku..tp aku tak makan lew hehehe, nape jd cmtu skali beb..

Aida said...

Ada kes.. Tp tu lah.. Makan yg palsu kan..