Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, January 6, 2014

Pre Love Item

Happy monday u ols! Tahun baru hari tu kena buat clearance wardrobe.. dan hasilnya, banyaklah handbag yg kena di jual.. handbag yg collection saya ni kebanyakan nya pakai 1-2 kali je.. ada tu pakai sekali je terus masuk almari.. sbb dah lupa, terus menambah beli yang lain.. jadi, kat sini akan dipamerkan gambar handbag yg ada serta harga berani mati utk dijual.. hihi
 Yg ni sling coach.. rm200 je..
Yg ni shoulder coach rm300
 Yg ni pun shoulder coach rm300
Ni pun shoulder coach.. rm300
Yg ni sling + shoulder rm300

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)