Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, November 4, 2009

Kisah Raya 2009

Raya tahun 2009 turn raya kat melaka .. dan kita org semer dah sepakat nak amik kaler hijau .. tak kisah lah hijau pekat ke hijau terang ke hijau gelap ke asalkan kaler hijau .. tp kakak aku pulak dah terbeli kaler silver .. hmm takpelah .. sbb dia pun baru dapat baby baru, kita org tak kisah sangat sbb along tak dapat nak tempah .. tu pun beli yg ready made je ..

ni family photo utk kita org semer .. 5 anak perempuan, 3 menantu lelaki dan 3 cucu perempuan serta 3 cucu lelaki .. meriah sbb ada mak dan bapa saudara tumpang beraya dgn kita org sekali ..
jadinya raya tahun ni kira perfect all the way .. hehehe

ni pic ayah dgn mak bersama anak² perempuan dan jugak menantu lelaki mereka


ni cucu-cucu .. sangat comel kannnn

dan ni pic kami sekeluarga ..

2 comments:

Marsha~ said...

lorrr... lamanye baru nk upload kisah raya?? hehehe

Aida said...

tu lerr dia nya .. ni baru nak berblogging balik ni .. hehehe .. banyak benda betul nak kena catch up balik ..