Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, November 27, 2009

Raya Korban Yang Terkorban

hmmm .. tengok kat entry nya tajuk je mcm dah seriau je kan .. tp mmg tu lah yg terjadi .. smalam masa on the way nak ke JB, jln mmg jam teruk dari masuk je sg besi nak menghala ke jb .. tah mcm mana sampai je kat area nilai tu, mr hubby bley terlelap .. kira dlm sekelip mata je, kita org dah terlanggar keter kat depan .. aku as a co-pilot amik turn tdo dulu sbb nanti nak sambung drive bila mr hubby dah ngantuk lak .. tp tak sempat nak turn aku, kita org dah eksiden .. alahai .. ujian apa kah utk kami kali ni ?? keter mmg hancur lah sbb lampu depan tu pecah, kangaroo bar pun lunyai pastu radiator pecah dan beberapa lagi kerosakan yg tak dapat dikesan lg .. kena kat highway, jadinya kita org ni kena hurung dgn runner .. best part bila ada runner yg kebetulan satu kampung dgn aku.. jadinya beruntung kot sbb tak kena tipu.. jadinya semer kos dari towing ke repair under cover insurans .. aduhaiiii .. tak best part is tak bley nak beraya di gelang patah .. frust wooo sbb baru berangan nak makan nasi minyak .. akak, nanti buat lah ye .. teringinnnn ni ...

err teruk ke tak ni ?? mcm tak tp bengkak lah jugak kaki aku ni terlanggar dash board ..

Apa pun, Selamat Menyambut Hari Raya Qurban ...

2 comments:

eZa said...

asalkan jgn nyawa yg terkorban, alhamdulillah. take care lah ye

p/s: kene tukar kete baru kot tuh? ;)

Aida said...

eZa, tu lah tu .. cuma aku jelah kaki bengkak skit sbb terlanggar dashboard .. kena tukar kete tu takde dlm perancangan cuma nak tambah kereta je .. hehehe