Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, March 9, 2010

7 Mac 2010

ahad lepas dah pun genap 31 tahun .. selamat ulang tahun aida .. alhamdulillah .. masih lagi sihat dan masih lagi ceria dan masih lagi semangat .. hahahaha .. semangat tu sbb badan ku dah makin naik berkilo² .. dan rasanya mcm susah dah nak turun balik .. kalau dulu ada aerobik mmg sangat komited .. lah ni, aku sendiri dah tak selesa ..
citer pasal sambutan hari jadi takde lah apa pun yg special dari sang suami melainkan ucapan, ciuman dan pelukan .. huhu .. memadai lah tu .. kang terlebih pulak .. cuma masa hari jumaat lepas geng di opis telah beli kek dan surprise kan aku .. kebetulan ada majlis sambutan CNY, dorang pun plan lah senyap² .. tq kak ana, tq fiza dan tq nor .. korang lah geng best kat opis yg aku boleh tumpang gelak dan ngumpat .. hahaha
dari sahabat baik aku semestinya kejutan yg tak disangka .. sabtu malam dia amik aku kat umah then kita org pegi makan kat bbq land di kuang .. mmg best tempat tu dan murah .. korang bley makan sampai tak hingattt lah .. mmg recommended lah tempat ni .. nanti aku letak pic dia .. thanx fara .. sayang kau sampai hujung nyawa .. ni jelah sahabat ketawa sahabat nangis aku .. nak dating berdua, nak tengok wayang berdua (sometime jerk jadi bertiga dgn yayang dia), nak shopping berdua dan nak pegi bercuti pun berdua .. syukur aku dapat kenal dgn kau ..
ucapan dari teman² klass dan dari teman² lama pun aku terima jugak .. dan next day 8 Mac birthday eZa .. sahabat gak ni .. ni pun sayang jugak walaupun tak selalu dapat luangkan masa .. nanti kita jumpa ye next week ..
tahun ni aku mcm dah slow dgn blogging ni .. nak kata takde mood tu tak lah .. tp mcm dah malas .. aku lebih banyak fb dari blogging .. kalau ikutkan pic dan cerita mmg banyak .. tp jadi malas lah pulak kan .. hahaha
utk klas lak, ada lagi 2 paper dan 1 project paper .. pastu aku dah bley bersenang lenang .. tak payah pegi klas, tak payah ada study group lagi dan yg paling penting tak payah buat assignment u ols .. hahaha
ok lah .. aku tak tau nak mengarut apa .. yg aku tau, next week cuti sekolah aku nak balik melaka dan nak apply cuti sampai hari rabu .. aku nak suh mak aku buatkan ayam masak lemak cili api, daging masak rempah kampung, pastu nak ajak adik aku makan ikan bakar kat umbai, pastu nak ajak dia pegi jalan dan semer lah aktiviti yg sewajarnya .. kalau lah opis aku nak bukak branch kat melaka, aku dgn senang hatinya akan volunteer kan diri utk duduk kat opis melaka tu walaupun kecil .. yeayyyy .. aku nak jadi anak melaka jati ... :)

2 comments:

eZa said...

happy bday beb!
best wishes always ;)

Aida said...

tq beb .. same to u too .. :)