Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, April 12, 2010

Jiwa Kacau

huwarghhhhhhhhh .. mana jiwa aku tak kacau .. seluar jeans lama dah tak muat .. bengang + sakit hati + lapar = bam² .. yg tinggal satu seluar jeans je yg muat .. tu pun beli masa kat bandung ..
tapi kan, klas aerobik dah nak start balik .. yeayyyy .. aku akan gigih utk kecik kan balik peha aku yg dah serupa drumstick ayam .. tp bukan ayam biasa tau .. tu ayam yg org makan time sambut krismas tu .. alahai aida .. cepat lah turun kan badan tu ..
ok .. hari ni aku happy .. sbb dah bley update selalu .. insya'allah kalau aku tak banyak keje ok .. tp aku akan sentiasa tanamkan semangat utk kuruskan peha ku ini .. AMIN ...

7 comments:

eZa said...

lame x dengar cite. mane pi? bz ka?

Aida said...

ada ni .. cuma jarang dapat log in .. nanti kita ym ye .. lagi satu, hadiah hang ni dah bersarang.. agagaga..

Aleeya said...

hehe rajinnye die nak beraerobik bagai..kita tak sempat laaa

Aida said...

tak bley nak buat apa aleeya .. mcm awak untung .. makan banyak mana pun badan maintain je .. lagi kecik lagi ada size tu .. mcm saya ni parah .. makan lebih je siap lah .. segala nya jadi ketat.. :(

Mrs Zamzuri said...

bukan ari tu ko beli ubat diet ke kat bandung? awat tak kuruih lagiiiiiiiiiii...

Aida said...

qmieee .. hang pecah rahsia dah .. mana nak kurus .. beli utk stok sebulan je .. takpe .. aku cuba cara sihat pulak .. tak sabar nak aerobik next week.. huhu

ierdahaszahida said...

he he he....gemok sangat ke aida...jean beli kat bandung x leh pakai dah ke?..tak pe..erobik minggu depan