Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, April 14, 2010

Nuffnang ?

hah .. smalam kan aku duk baca paper metro .. dan adalah kisah Red Mummy yg sangat murah rezekinya dgn hanya berblogging .. betul buat duit lah akak tu bila dia slumber je bley dapat imbuhan duit dari nuffnang .. best nya .. den ni daftar dah kat nuffnang tu tp masih lagi tak reti nak tepek kan iklan dari nuffnang tu .. berkali gak kawan den cik puan Eza tu ajar, tak lulus gak .. haishhh .. mcm mana mak nak kaya mcm ni .. takpe, nanti den blaja lagi cara² utk tepek kat iklan² dari nuffnang tu .. kawan² den yg lain pun mungkin dah merasa duit dari nuffnang tu kan ? den nak cuba gak .. tak kira lah .. :)

2 comments:

Aleeya said...

aida, aku pun tak reti sebnarnya, kt blog aku tu pun ade org yg tlg tempek kan..pastu bio je gitu, smpai masa dpt cek je tu tau la aku cash out kan hehe tapi aku dpt tak byk..sbb x komited sgt berblogging ni, masa wt blog dulu pun aku wat suka2 jerk...

Aida said...

dapat lah jugak cek kan .. ni yg semangat berkobar² nak tepek kan gak nuffnang tu .. :) thanx yaya