Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, April 22, 2010

E.X.A.M

My mood is away .. baca, hafal dan faham .. maknanya ~ e.x.a.m ~
korang tau je lah .. dah tua ni susah nak blaja sensorang .. group is better .. tp dlm group pun bley bergaduh bagai .. tp tu semer nya asam garam berkawan kan .. so, aku out dulu .. mlm ni ada lagi study group .. harap aku dapat kumpul lagi A .. so far aku dah ada 5 A dan 3 B .. berkat belajar bersama group .. moga result aku cantik lah .. lepas habis 2 paper ni, last skali mengadap project paper .. ada suggestion aku nak buat project apa ? sbb masih mencari bahan dan tajuk yg sesuai .. ok lah .. chow dulu ... :)

CHOP CHOP CHOP !!!! tweeeetttt ...
errr happy bufday ye abg .. hadiah ada .. nanti dulu ye .. hehehe
moga panjang umur dan murah rezeki selalu .. jgn lupa bayar saman tu ye ..
ok dahhhh

4 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

gud luck!

Aida said...

arash ~ tq .. :)

eZa said...

all the best! ;)

Aida said...

eZa, tq .. satu lagi paper ahad ni .. :)