Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, April 17, 2012

Bila Nak Update!

Aduhai.. Mcm banyak keje je bunyik.. tp mmg serious lah.. busy.. sampaikan masuk opis je terus hadap keje.. ni nampak gaya kurang dah skit.. tp business tabita tetap jln mcm biasa ye.. hhihi..
Ada satu lg product yg aku nak kenalkan.. tp ni product slimming plak.. dan aku sendiri yg jadi testimoni.. so far ni 3 minggu makan, dah turun 3kg.. skang ni dah 70kg.. hari tu 3 minggu sebelum aku 73kg.. sbb desparate nak turunkan berat badan, aku mencari dan terus mencari.. akhirnya jumpa.. product ni halal dan disahkan selamat.. dia x de yg jenis perut memulas bagai.. tp dia jenis fat burning.. mmg kita akan rasa panas dan dahaga.. jadinya mmg kita akan melahap air masak je.. tp makan tetap makan ye.. org duk cakap "kalau dah makan, bila kala dia nak kurus??" hmmm.. dia pembuangan lemak melalui air kencing ye.. Skang ni aku dah senyum skit lah sbb badan dah kurang 3kg.. hehehe.. 10 kg lg nak buang.. x sabar nya nak berchicken dance.. ;p
product ni nama dia Acai Berry Capsul.. product dari indonesia.. hihihi.. nanti aku post pic ubat ni dan sijil halal serta sijil product original ye..

2 comments:

Hanis Azla said...

wah produk pelangsingan.. berminat nya akak dgr.. nnt aida kongsikan lgi ttg produk tu yer..

Aida said...

Kan hanis, pasti Aida akan share...