Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, April 6, 2012

Gegirls Holiday

tengok je pic kat atas ni mesti aku gelak.. mana tak gelak.. yg pegi 4 org je.. masa nak pegi hari tu semer bawak sorang 1 bag€ €beroda je.. tp bila time balik, hah amikkkk kau.. 11 bag utk 4 org.. yg pasti aku 3 bag, darling aku Fara pun 4 bag.. along dgn nad sorang 2 bag je.. tp tu pun dah habis padat.. kali ni kita org tour ke vietnam.. dah jadi mcm malaysia plak vietnam ni sbb rata-rata yg ada kat pasar ben than tu adalah org melayu.. ada yg dtg dgn tittle pemborong, ada yg dtg sekadar utk beli barang diri sendiri, dan ada yg dtg sekadar nak survey harga dulu.. aku and the gegirls? sure tittle campur aduk.. nanti aku upload citer lg detail ye.. nak carik cable utk transfer gambar dulu..

4 comments:

Hanis Azla said...

wah aida.. dtg nak survey harga pun dah bawak balik denagn 3 beg kan.. mantap beb..

Aida said...

Kakak, aida tak survey harga.. Tp terus grab.. Hihihi

Marsha~ said...

Cepat upload hasil borongan!

Aida said...

Marsha, sure.. Hehehe