Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, February 28, 2012

Routine plak!

The kiddos skang ni dah pandai je nak demand.. dorang dah x request nak makan fast food tp request nak tutti frutti plak.. asal weekend je ajak pegi bandar sungai buloh tu nak makan tutti frutti.. Pic atas ni 4 bekas maknanya utk 4 org lah tu.. clean and clear.. kalau en hubby ni dia suka yg perisa nenas.. mcm adin dia suka campur coklat dan vanilla.. adina plak suka coklat sahaja.. aku? sure campur red velvet, vanilla dan coklat.. perfecto!

8 comments:

RadenAnum said...

bandar baru sungai buloh kat mana kak??tak tahu pulak saya..hehe

Aida said...

Anum, bandar baru sungai buloh tu kat area The Store tu.. Dan membangun dah kawasan sungai buloh ni.. Senang org kat Damansara Damai ni menumpang.. Hehehe

RadenAnum said...

bandar barusg buloh sy tau kak..hehe..silap tanya..tutti tu..tang mana..hehe

Aida said...

Ooo.. Dia kat business trade centre.. Tempat tu sebelum the store.. Mmg business park baru.. Kalau anum pernah pergi lah..

RadenAnum said...

kalau nak ke the store, sebelah kanan ya> TSB tu ke?? lau kat situ dekat ngan office husband saya la..

Aida said...

Anum, haah.. TSB.. Tutti frutti ni sebelah cavenzi..

RadenAnum said...

hahaha..knp sy tak perasan...thanks for the info..

Aida said...

Anum duk sg buloh ke? Kita ni berjiran lah ye?? Hehehe