Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, February 23, 2012

Tabita - Hari Keempat

Gambar kat atas ni adalah hari ke4 aku pakai Tabita Skin Care dan gambar kat atas ni tanpa sebarang bedak dan make up bagai.. cuma aku oleskan sedikit gincu.. kalau tak nanti lebam plak rupa aku.. bibir aku bukannya kaler merah atau pun pink.. kaler standard utk org yg gelap mcm aku.. dari hari pertama pakai mmg x rasa apa.. tp masuk hari ketiga, aku terasa pedih sikit bila cuci muka.. tp mmg pedih tu standard sbb kalau muka dah penuh bahan kimia sebelum ni, pasti lah akan rasa cenggitu.. ni hari ke5 dah x pedih.. harap muka aku akan okey lepas ni.. masalah aku, kulit warna x sekata dan kusam.. x sabar nak jadi mcm pelakon sinetron indonesia.. ;p

6 comments:

Hanis Azla said...

wah aida.. tanpa mekap pun nampak licin muka tu..bestnya.. produk tu sesuai dgn aida.. akak ni kulit jenis sensitif sikit.. byk produk yg tak boleh pakai.. itu yg tak berani ank cuba..

Aida said...

Kak hanis, harap oklah..ni tengah x sabar nak tunggu genap seminggu..

ierdahaszahida said...

letak le gambo sebelum guna Tabita...amik le mana-mana gambar aida yg lama ke? baru nmpk hasilnya...

Aida said...

Okey kak I'd.. Akan dicarik pic yg last year.. Hehehe

farahiya said...

Salam kak aida..
Nak tanya yang trial pek @ pek kecik takde ker?
ingat nak cuba ler..
braper rege nyer nih??

Aida said...

Farahiya, so far ni kak aida x ambik pek trial atau pek kecik.. Nanti boleh lah cuba ambik pek kecik..