Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, June 6, 2012

Cost RM180 Lost 10kg

mcm x percaya je baca entry ni kan.. tp nilah kisah aku.. cost rm180 dlm tempoh 2 bulan aku hilang 10kg secara permanent.. fuhhhh.. kalau x dulu, nak turun 2kg pun tersengguk-sengguk.. tq lah pada ACAI yg sangat membantu aku dlm membakar lemak.. skang ni seluar jean lama pun longgar! jumaat lepas, aku beli jeans baru kat esprit.. sbb kan selama ni aku gebu, jeans aku semer jenis cawat labuh.. x pernah pun cuba pakai low cut.. jadi masa kat esprit aku pun memberanikan diri utk beli jenis low cut.. pastu sbb size pinggang dah kecik, aku pun beli yg pinggang 30.. sebelum ni 32.. tanpa mencuba sbb masa sangat terhad, aku terus balik opis dgn the kiddos dan adik aku.. sbb kami kan nak ke kemaman.. bila dah sampai hotel, aku pun mencuba lah jeans tu.. adoiiyaiiiiii!!! gerammmmmnya!!! bukan sebab x muat!! tp sbb terlalu longgar.. huwaaaa.. sudahlah jeans bawak selai je.. jadi aku selongkar lah drawer kat hotel tu kot ada sewing kit.. dan akhirnya aku jahit kiri kanan jeans tu 1inch kiri dan 1inch kanan.. ishhhh.. takkan rampingg sangat pinggang aku ni.. x kan size pinggang dah turun 29.. hmmm.. jadinya hari isnin hari tu aku sempat ke kedai esprit tu balik dan mencuba utk size 29.. haiyoooo.. itu lah dia size nya.. jadi, lepas ni jeans aku hanya size 29 ye.. tq sesangat kat acai.. dgn berat 63kg pinggang 29 sapa x senyum kan.. dulu berat 73kg, pinggang 32.. panjat tangga 2 tingkat dah mengah mcm lari 3 round kat padang.. tp sejak ada acai, 2 bulan 2 botol cost rm180 aku lost 10kg!! its awesome!! so call lah 0123962707 utk dapatkan info lebih lanjut.. utk sahabat baru di Miri iaitu Habsah, x sabar nak dengar berita dari adik.. sahabat yg lain ada dah turun 5kg dalam masa 3 minggu.. welldone!! keep it up.. beauty with a good health!!

2 comments:

ibu chiqamie said...

hii...salam p'kenalan ;-D saya follower ke 71 blog aida (^_^) jom tkr link n jgn lupe follow saya blk taw :-)) saya cari psl produk tabita dlm blog aida ni...intoducer member ofis sendiri.,kak rin.hopefully pasni dpt byk info psl produk tabita drpd aida.pstu nk try utk diet plak ;-D

Aida said...

Salam... Tq yerrr.. Will follow back..