Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, December 25, 2009

::Tukar Department Lagi ::


tengok pic kat atas tu mmg banyak maksudnya .. ada 2 jenis muka .. yg sedih dgn yg gembira .. dan 2-2 tu boleh aku gambarkan situasi bentuk muka aku skang ni .. korang mesti ingat kan yg ada entry lepas pasal aku citer aku di tukarkan kat dept lain .. lah ni baru nak masuk 3 bulan aku kena tukar lagi .. tp kali ni aku kena balik ke dept asal cuma keje aku kali ni buat keje ala-ala keje pos pulak .. tp rasanya keje ni banyak relax dan tak mencabar mana pun .. takpelah .. aku tak kisah kan .. org kalau dah tak suka dan kebetulan pulak ada kuasa mmg akan buat apa je yg dia nak kan .. so, aku terima jelah walaupun aku tak suka .. muka yg sedih tu sbb aku kena tinggal kan unit yg best sbb staff dia jenis tlg menolong .. rugi wooo bila aku kena blah dari situ .. muka yg happy tu pulak sbb aku dah tak sabar nak pegi jakarta lagi .. aku nak pi shopping sakan .. nak enjoy sakan .. tak nak ingat sangat apa yg akan jadi lagi .. kali ni aku dah tak kisah dah .. kau nak letak aku kat mana pun, akan aku harungi .. chewaahhhh ..
oh ye .. lupa lak nak bg tau korang .. CEO opis aku ni dah tamat kontrak dan akan balik ke KSM balik .. err CEO baru utk opis aku nanti adalah org melayu .. hmm harapnya dia ni ok lah kot sbb dia ni yg dah ada pangkat HAJI .. moga-moga tuan haji ni lebih telus dan lebih adil lah hendaknya .. apa pun, selamat datang ke PSMB tuan haji .. hehehe

**nama terpaksa dirahsiakan dulu .. nanti dah lapor diri nanti, baru aku akan publish gambar dgn nama dia ye .. harap sabar**

4 comments:

zilla said...

waaaa...bestnya..padan muka si tiew tu...hmmm..leh ler sy sambung balik kes itu ari..yeay!!

Aida said...

ehh .. kess awak tu tak habis lagi ekk ?? ingat dah settle .. harap org baru, idea pun baru dan bernas kan .. hehehe

dila~noor said...

tukar lg kak aida..
rugila psmb..org yg boleh bt kejer bagus letak kt tmpt yg tak efisien..huhu

apepun...enjoy your holiday ok!

Aida said...

dila ~ hehehe .. tukar lagi lah dila .. nak buat mcm mana .. org kalau dah tak suka kan .. ikut kan sajorkkk ..