Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, January 18, 2012

Adina 7 Tahun

7 januari 2012 genap adina 7 tahun.. Kejap je dah besar.. mcm biasa kami sambut 4 beranak je.. sbb kalau nak buat majlis, biasa kat melaka je.. itu pun family je.. nak party-party ni besar sikitlah kot senang dia ajak kawan-kawan sekolah kan.. rambut pun aku dah potong pendek sbb senang nak pegi skolah.. adik ni sekolah petang, jadi takut x terurus pulak bila dia nak skolah.. aku ni siap bekalkan bag kecil utk letak bedak, sikat, shampoo, sabun dgn berus dan ubat gigi.. skalilah letak utk adin gak.. senang nanti nak mandi kat taska kan.. apa pun, moga adik membesar dengan menjadi anak yg solehah dan berjaya kelak.. mama sayang adik sangat-sangat..

2 comments:

Hanis Azla said...

semoga adina membesar menjadi anak yang bijak dan sihat..cantik kek dia..

Aida said...

Tq kak hanis.. Amin..
Kek tu cantik, rasa ok je..