Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, January 19, 2012

Tutti Frutti

hari ahad lepas kita org semer lunch kat luar.. dah alang-alang nak hantar anak buah balik poli, kita org pun lunch kat luar.. pastu siap kita org singgah utk desert kat tutti frutti.. mmg melayanlah sbb icecream dia berperisa yogurt kan..

budak ni sampai 2 kali tambah.. 1st round mmg en suami lah membayar.. bila si kenit ni nak lg, turn pn isteri lah membayar.. dia cuma nak makan strawberry je pun.. icecream tu buat syarat je.. x pe, next time mama beli jek straberry kat flearmarket the curve ye.. situ murah.. 3 paket € €rm100 dan fresh dari cameron highland lagi.. bijak-bijak..

harap maklum.. 3 paket rm10 je.. hahaha

4 comments:

Hanis Azla said...

dina suka stroberi yer.. akak baru sekali makan tutti fruiti.. anak2 pun tak berapa suka sangat.. jimat poket.. he..he..

Fieza79 said...

nyummyy...ramai sgt dok berciter psl tutti fruti ni kan...bila la leh merasa ni..

Aida said...

Kak hanis, entah mana dtg dia bley suka makan strawberry tu.. Icecream tu pun buat syarat je.. Hehehe

Aida said...

Fieza, mmg sedap.. Tp agak mahal sikit sbb dia main timbang.. Saya kalau amik, yg ringan jek.. Kekacang saya kurang..