Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, January 31, 2012

Sibuk Di Tahun 2012

kalau tengok pic atas ni mcm sesuai jekan.. lebih lg mcm aku ni hah.. tukar dept dah berkali-kali, tp tetap x dapat memuaskan hati org.. aku pun x paham.. kalau aku ni keje x bagus, bg lah tau.. didik lah aku utk memperbaiki.. tp sistem kat sini lain.. aku x suka kau, jagalah kau.. kronologi kisah aku dlm 10 tahun bekerja pun sangatlah menyedihkan.. tp 9 tahun pertama mmg amazing dan aku sangat happy bekerja di waktu itu.. masuk je tahun ke 10 terus mood ke laut.. aku dipindahkan ke serata unit dan bahagian utk tempoh yg sekejap-kejap.. ada tu utk tempoh 2 minggu jr tau.. tp aku masih lg di sini.. nak dapatkan mood kerja pun payah.. x pe.. buatlah apa pun pada aku.. sbb org yg teraniaya, sentiasa dipermudahkan.. lg pun, dia sendiri pun makan gaji.. bukannya company apak dia punya.. muahahaa..

4 comments:

Hanis Azla said...

sabar ya aida.. doa byk2.. InsyaAllah, segalanya akan okey nanti..

Arash Libra said...

bersabarlah..

Aida said...

Kak hanis, selagi boleh saya bersabar saya akan bersabar.. Tp hati yg terluka tetap berkesan..

Aida said...

Arash, hmmm.. Insya'Allah saya akan terus bersabar.. Bestnya org tu.. Tempat baru, kawan baru dan pasti environment pun baru kan..