Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, July 7, 2009

07.07.2007

Aku suka tarikh atau pun nombor 7 .. tp, aku tak pernah terpikir pun utk kahwin tarikh cenggitu .. mungkin sbb dulu tu kurang berfikir kot .. hahaha .. aku tau ramai yg pilih utk kahwin dgn tarikh tu dan masa tu aku mcm pening skit sbb banyak sangat jemputan kahwin dgn tarikh tu .. dan antara nya kawan aku yg kahwin time tu adalah angah dgn epop .. korang dah 2 tahun dah kahwin dan semoga perkahwinan yg korang bina itu akan terus mekar dan kekal hingga ke akhir hayat .. tak lupa juga buat sahabat di alam maya iaitu MARSHA yg sama gak tarikh kahwin ni .. happy anniversary utk awak juga ye .. moga kasih sayang tu terus mekar, diberikan tahap kesabaran yg paling banyak dan semoga dilindungi lah selalu hendaknya .. AMIN .. sbb apa diberikan kesabaran yang paling banyak ?? sbb kisah marsha ni banyak menjadikan teladan buat saya .. hubby marsha ni banyak menghabiskan masa di laut berbanding di darat .. jadi korang bayangkan bila kena berdikari sendiri di samping si kecil tanpa sang suami ? agak susah dan agak mencabar .. jadi aku sangat tabik spring kat marsha .. skang ni pulak salah sorang geng baik aku QMIE pulak duk jauh di perantauan seorang diri .. juga tanpa ditemani sang suami .. dah lah baru kahwin .. uwwaaa .. sedeyyy lah .. tp aku tau .. QMIE tu kuat .. dan sanggup menghadapi dugaan dan cabaran kann ..
jadi pada mereka yg sambut anniversary hari ni, aku ucapkan Happy Anniversary .. dan pada mereka yg sambut hari jadi pulak Happy Birthday .. ikhlas dari hati aku yg suci ni .. chewahhh ..

7 comments:

Marsha~ said...

hehehe.. mekacik mekacih..

Aida said...

marsha ~ kasih anda telah diterima ..

nURmALa mAZLan said...

kawan kita pon sambut anniversary hari ni

aha kan..qimie kerja jauh di seberang.. x pe, saya tau qimie kuat semangat

Aida said...

mala ~ tu lah tu .. marilah kita sesama doakan dan bg dia semangat .. apa pun, nombor tarikh ni sangat cantik !

A.R.A.S.H. 910 said...

saya juga suka no. 7!! sgt fav!!

Mrs Zamzuri said...

thanks babe.. sbb bg aku semangat. hehe.. mujur skang ni ada dunia blog. sekurang2nya idop aku tak sunyi dgn melawat blog kengkawan kat sini.

Aida said...

Arash ~ ooo .. awak pun suka ekk .. mcm ni kena buat geng 7 ni .. hehehe

Mrs Zamzuri a.k.a Qmie ~ welcome .. aku tau kau kuat semangat .. u go girl .. tak sabar aku nak tunggu bulan 10 utk ke sana .. yeayyy ..