Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, July 29, 2009

Bersawang nya ...

Maaflah kengkawan yg ada menjengok blog aku ni .. hehehe .. aku ni takde masa lah .. banyak sangat keje .. pastu kat opis ni lak mcm susah skit nak upload gambar semer .. sebenarnya ada banyak benda yg aku nak citer .. semer yg menarik² belaka .. tp, aku tak tau bila lah aku bley nak citer kat korang semer .. lg aku nak share kat sini, mr hubby dah tau aku ada blog .. pastu dia kecik hati kat aku sbb cakap dia tak romantik .. maksud romantik tu kan luas .. aku ni bukan apa, nak lah jugak merasa dapat bunga dari para suami .. takkan nak harap lelaki lain lak bagi kan .. hmm takpelah .. lupa kan pasal bunga .. mungkin mr hubby tu romantik dari segi lain tp aku je tak nampak .. pastu dlm masa yg sama, aku kegusaran sbb dah melukakan hati mr hubby buat kali ke 2 .. aduhaiii .. mcm mana lah nak pujuk .. tu lah org kata .. terlajak perahu boleh undur, tp terlajak perilaku terima jelah dgn seadanya .. hmmm .. susah kan kalau kita dah buat salah .. pastu tak tahu mcm mana nak minta maaf .. apa yg aku harapkan, semoga ada peluang utk aku menebus kesalahan yg aku dah buat .. tlg doakan aku ye kawan² semer ..

3 comments:

dila~noor said...

huhu..sy pun pernah mengecilkan hati suami dalam entry..ms tu tgh geram..ape yg sy buat cume mendelete entry tersebut..tp die still ungkit2 gak..huhuhuh
ssh kn pujuk llki..

Aida said...

hmmm .. tu lah dila .. aduhaiii .. mcm mana ni .. takut pun ada gak ni .. hahaha

RakBaju said...

hai there!

Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!