Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, September 14, 2009

Cookies : TQ .. ;)

hmm baru ni tadi dapat something dari A.R.A.S.H. yg telah dikirim melalui kak ida .. hehehe .. gigih betul dia buat cookies sampai tak tdo .. dari hari jumaat kot dia mula baked .. gigih kan .. hari tu pernah gak dia bagi rasa .. mmg sedap dan aku sampai mintak resepi lg tp tak buat² lg mungkin sbb mood tu blum ada .. hehehe .. alasan tak hinggattt .. pada A.R.A.S.H, tima kasih bebanyak sbb bg saya skit utk merasa .. nanti bley lah dtg raya kat tkt 4 .. hehehe ..
aku sendiri agak kemalasan utk buat kuih tp adik aku nurul dah request biskut coklat tu .. hmm tengok lah kalau aku rajin .. kalau tak rajin tak ada lah aku buat .. hehehe .. ni tengah duk pikir utk beli kuih tunjuk² time mlm raya .. area jusco melaka dgn area tmn cempaka tu confirm ada lelong tp tak tau sedap ke tak ..

penutup bekas kaler hijau gitu .. cookies coklat almond kot dgn cornflakes .. nanti esok saya bg tau sedap ke tak .. tp dari bau, mmg mengancam !!! huhu ..


A.R.A.S.H ~ awak tak nak buka tempahan ke ?? utk raya haji ke nanti .. hehehe

4 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

thanx for da post! huhu..

Aida said...

welcome .. tak nak terima order ke ?? hehehe ..

fuzila said...

untuk i takder kew? huhuhu
kak aida kalo wat open house jgn lupe roger...

Aida said...

fuzi ~ tu kena tanya kat tuan yg buat tu .. recipi dia pun simple je fuzi, tp mmg senang dan sedap lah .. ok, nanti kot tahun ni kak aida ada buat, kak aida msg awak ye .. :)