Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, September 10, 2009

Puasa Ke Tak ??


err pic kat atas ni masa aku dlm kelas .. hihi .. tengok mamat ni .. korang rasa dia tengah buat apa ye ?? yeeee .. betul .. tengah tido .. tak caya ?? meh kita zoom skit ..

betul kan .. dia tengah tido .. ni baru je pukul 11.00 pg .. tp dia dah tangkap lentok .. bila tengok dia mcm ni, kesian pulak sbb kepenatan sangat akibat berpuasa .. apa ye nama mamat ni .. aku tak berapa nak ingat lah mungkin firdaus kot tp aku tak confirm lah nama dia tu .. kenapa aku tak ingat ?? sbb mamat ni sekejap ada sekejap takde .. dah mcm biskut pun iye gak .. mamat ni mmg up to date .. kalau sebelum ni dia dtg kelas, siap bersubang semer .. aku selalu perhatikan subang dia tu sama ada jenis ketap atau pun jenis yg mmg bertindik terus .. dan confirm, jenis yg bertindik terus kat telinga .. hmm mmg tersangat lah up to date kan .. lepas tu time lecturer cakap break for 10 minutes, aku pun terus lah ajak mai lepak kat luar .. sejuk tul kat dlm kelas bila time perut tengah kosong .. time tengah kita org bergosip sakan, tetiba mamat ni keluar dgn kat tangan dia ada air yogurt bliss .. muka dia nampak kita org terkejut lah sbb mungkin port dia nak minum air dah ada org lepak .. pastu terus dia masukkan botol tu kat dlm poket dia .. nasiblah botol kecik .. kira ngam lah dgn poket seluar dia yg jenis longgar mcm nak terlondeh tu .. pastu mamat ni lepak kat sudut sambil bertelefon dan berspekong pastu dgn slumber hisap rokok .. chittt .. kurang asam betul .. ko ingat muka kau yg mcm bangla tu org tak bley tau ke yg kau tu melayu .. haishhh .. apa lah dia ni .. kita org yg tengah bising ni tetiba je jadi senyap sepi mcm ada malaikat lalu .. pastu semer bantai gelak .. ikut kau lah labu .. yg tak pose tu diri kau kan .. jadi lantak kau lah ..

6 comments:

eZa said...

betul ke muslim?

Aida said...

betul dan confirm dia muslim .. tp mungkin muslim pada nama kot .. hehehe .. ;p

A.R.A.S.H. 910 said...

dira & mariam ada citer aritu..truk btul le perangai..

Aida said...

A.R.A.S.H ~ ehh awak kenal mariam ?? mana kenal ekk .. tu lah .. mcm² perangai yg saya jumpa .. yg kat cafe tu lah paling teruk sekali saya rasa kan ..

Adilah Abdullah said...

Masukkan die dalam api neraka jer .... hahahahaha .....

Aida said...

dila ~ ehh ... anak org tu ..mana bley sesuka hati je nak masukkan dlm neraka .. aku sekadar memerhati je .. sbb aku pun ada anak yg sedang membesar .. moga di jauhkan dari perkara yg tidak diingini hendaknya .. AMIN ..