Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, September 9, 2009

Terbakar .. !!

err apa yg terbakar ?? hati yg terbakar ke ?? atau aku yg terbakar ?? tp dgn sapa lak nak terbakar kan .. hahaha .. tak lah .. tp ni citer pasal kereta terbakar .. pagi tadi masa nak pi keje, tetiba kat highway jln jam .. tp mmg biasa pun kalau tak kena waktu mmg jam pun .. cuma hari ni mcm pelik skit sbb utk bulan ramadhan ni selalu tak jam sangat .. bila dah sampai kat satu kawasan, tetiba lak aku nampak kepulan asap hitam naik ke udara .. pastu tetiba jugak aku dengar lak bunyi siren polis .. hmm memula aku cakap confirm lah kot ada accident ni .. tp bila dah semakin nak dekat baru aku perasan ada kereta terbakar .. rasanya mcm toyota vios .. tp entah .. tak prasan sangat .. kereta baru lak tu .. berkilat lagi tau kaler hitam .. dia terbakar kat part enjin .. tanya mr hubby dia kata mungkin panas sangat kot .. apa punca panas ?? sbb air takde ke ?? atau pun minyak hitam habis pun bley buat terbakar kan .. hmm .. apa pun pada u alls, nanti nak balik kampung tu service lah kereta tu dulu ye .. moga selamat pulang ke kampung halaman utk beraya dgn tersayang .. cheeee wahhh .. iklan gitu ..


2 comments:

mama alicianorman said...

askm aida..salam ramadhan...slamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya yg bakal menjelma tak berapa lama lagi. akak mengambil kesempatan nak minta maaf adaia ada kata yg menyakitkan perasaan dan hati.. :)

Aida said...

salam akak .. rindu nya kat akak .. aida pun sama gak .. salam ramadhan buat akak sekeluarga .. samalah kita bermaafan ye kak .. :)