Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, September 2, 2009

Cepat Sembuh .. :)


ni nama dia ahmad djibrail .. tarikh lahir dia sama dgn aku .. baru je 2 tahun lebih .. masa balik melaka hari tu, dia tak berapa sihat .. pastu masa mlm merdeka, terus kena tahan wad .. dan tengah mlm tu jugak, doc confirmkan yg dia kena influenza h1n1 .. Ya Allah kau sembuhkanlah anak buah ku ini dan kau berikanlah kesihatan yg terbaik untuk dia .. AMIN .. budak cheeky ni walaupun sakit tp aktif .. tp bila dah confirm ada sakit tu, kenalah kuarantin .. dan adik aku automatic kena self kuarantin kat rumah .. moga ib cepat sembuh ye .. nanti kita nak rayakan .. dan moga² demam tu hanya diperingkat awal je ye .. kengkawan, doakan juga ye .. tima kasih ..

** untuk kanak² yg ada semput dan lelah, mmg mudah utk dapat demam h1n1 ni .. itu dari kata mr hubby aku .. mungkin jugak sbb ib ni ada lelah .. cepat sembuh ye sayang ..

8 comments:

fuzila said...

anak buah kak aida ye? cmane leh dapat h1n1 tu...?? siannye..moga cepat sembuh..

Mama Adib said...

semoga lekas sembuh

Aida said...

fuzi ~ a'ah .. anak buah kak aida .. dia ni mmg ada lelah .. budak yg ada lelah dan semput ni, mudah dapat demam h1n1 ni .. tak tau lah mana dia jangkit .. tak dapat nak kesan .. apa pun, tq ..

mama adib ~ tq ..

giea1011 said...

jibok mummy...miss u already...

Marsha~ said...

alahai.. kesian dia.. mcm mana boleh kena ek?? dia gi mana kt melaka ni?? ni yg risau ni sbb Qila asyikkkk ikut mak dia ni kuar shopping.. risaule pulak..
**semoga cepat sembuh..

Aida said...

marsha ~ saya pun tak sure lah awak dia kena jangkitan ni kat mana .. sbb dia mmg duk kat nursery . takut lah ada bebudak kat nursery tu yg demam tp tak perasan kan .. tima kasih atas doa awak .. ;)

Aida said...

giea1011 ~ i miss him too .. (",)

Mrs Zamzuri said...

moga si kecik cepat sembuh..