Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, October 13, 2011

Aku Bengang!

geram nya aku !!! adoiiii .. bukan geram kat korang .. tp geram kat member aku yg sengal .. ko janji lain .. tetiba bila aku tanya dan suh kau settle kan, bley plak kau nak marah aku .. siap cakap dah semak lah .. pastu nak delete no tel aku bagai .. lorr .. ni sapa yg janji sapa ni ?? pening aku dgn sikap kau kawan !! dulu kan ko duk janji nak settle sebelum raya .. ni raya pun dah habis dah beb .. kau nak tunggu apa lagi ??
kau kan kalau citer pasal business kau riban² je .. semer tip top kan .. hot² je .. tp habuk pun tarak .. jaki betul aku ada kawan mcm kau ni tau .. patutnya aku lah yg cakap dia semak! haishhhhh .. emolah kau .. mencikkk aku !

2 comments:

Hanis MY said...

dah lama tak jenguk sini...sabar byk2 ye sis...

Aida said...

hi hanis ..
kak aida pun dah lama tak blog walking kat org jepun kan ! hheeheee