Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, October 6, 2011

Layan Hindustan

terkemaruk plak dgn citer hindustan.. citer ni tertengok masa kat bandung hari tu.. dlm citer ni kareena kapoor sangat cun sbb ada scene yg dia tanpa make up.. mmg sangat cantik.. aku sanggup carik citer ni sbb nak tengok citer ni dari mula.. pegi je jalan tar tu confirm lah ada kan.. yg best sarikata bahasa melayu.. hahaha
jab we met maknanya apabila kita bertemu.. whoaaaaa

4 comments:

Hanis Azla said...

dah lama tak layan hindustan.. tp klu sekali layan mmg tak boleh buat kerja lain.. he..he..

Aida said...

kak hanis, betul tu kak .. kalo dah layan, adoiyaiiiii .. sama macam citer indonesia .. pengsan dibuatnya!

Hanis Azla said...

skrg ni bizi yer aida.. takde update pun.. he..he..

Aida said...

kak hanis, busy lah kak .. banyak sangat event kat opis ni .. huwaaaa
kakak rindu ekkk ?