Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, September 29, 2011

Datang Lambat

ni pic time aku ngintai dari bilik hotel .. kebetulan hotel Amaris Cihampelas, Bandung ni dekat dengan sekolah .. kebetulan kita org jaga awal .. jadinya dapatlah tengok suasana bebudak sekolah kat bandung ni masuk sekolah .. ada gak yg dtg lambat .. mcm kat atas ni .. yg lelaki kena denda pumping ..
manakala yg perempuan plak dendanya jenis ketuk ketampi .. hahaha .. lawak je kan .. tp garang jugak cikgu² skolah kat bandung ni .. apa pun, mmg best tengok dorang .. sbb slamber je bawak hp .. pastu relax je pegi sekolah utk student perempuan rambut tak ikat walaupun rambut tu panjang mcm mak lampir .. wakakaaaa ... hmmm .. tu jelah nak share utk hari ni ...

4 comments:

Hanis Azla said...

mmg rileks sgt bdk2 sekolah kat sana kan.. rambut mengerbang pun boleh dtg sekolah.. tp bagus juga displin macam tu kan.. klu kat sini, mahunya mak ayah dtg sekolah klu anak kena denda gitu..

Marsha~ said...

hahahahaha.... best tu...... teringat sinetron Indon pulak.. hehehe

Aida said...

Kak Hanis,
betul tu kak .. yg best part, hp takde masalah pun nak bawak .. dah lah dorang tu pakai BB slamber je .. kita ni pun berpeluh nak pakai bb ..

Aida said...

Marsha,
err aida ingat Baim Wong je .. hehehe