Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, September 8, 2011

Stage Sale!

betul.. ni kisah benar.. 2 lipstick stage, rm20 je.. harga asal rm48.. tp korang kena beli 2 ye baru bley dapat harga rm20.. memula aku beli kat jj kat jb sana.. bila rasa mcm x cukup, terus aku ke mid valley.. memborong mcm pakai makeup setiap minit plak.. hahaha
stage sale ni sampai 19 september ye.. kengkawan yg nak beli, bley lah ke midvalley tkt 1.. cantik is better kan!

4 comments:

Marsha~ said...

aritu sebatang rm12... srkg rm10 pulak... akekekeke

Hanis Azla said...

wah2.. org tu beli make up banyak.. sure skrg ni lbh gorgeous aje bila pi kerja dan beraya kan..

Aida said...

marsha,
tu lah .. dia diskaun lg rm2 .. hehehe

Aida said...

kak hanis,
saya pakai yg biasa² dan basic je .. gincu tu cuma perasaan tamak dan haloba .. hehehe