Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, December 6, 2011

Canggih!

canggih kan telefon rumah ni.. biasa kalau telefon tm kan jenis bertali sikit.. kalau lama je pakai habis berpintal.. kalau dulu ada client yg nak telefon cenggini, kena bayar extra.. tp skang x payah dah.. dia bg telefon ni siap id caller lagi.. jadi sapa yg gatal buat crank call, dah bley tau dah.. hahaha.. best lah tm!

6 comments:

Marsha~ said...

fuyooooooooooooo.. kaler hijau ade?? hehehehe

wahida said...

tak pernah ada fon umah...huhu...

Hanis Azla said...

mmg canggihkan tm skrg.. akak pun masa dpt phone tu rasa mcm canggihnya tm ni.. he..he..

Aida said...

Marsha, ada kot.. Ni pun yg kat rumah mak..

Aida said...

Wahida, rumah saya pun x de.. Ni yg kat rumah mak..

Aida said...

Kak Hanis, rumah akak telefon dia kaler apa?? Aida yg ketinggalan zaman ekk..