Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, December 22, 2011

Lunch Treat

tengok menu kat atas ni teringat time kat bandung .. asal ke bandung je tak sah kalau tak order nasi timbel ni .. kalau kat sana, dia panggil set nasi timbel .. tp kat bumbu desa ni panggil ayam penyet .. ayam ok, nasi ok tp tahu dgn tempe dia tak ok .. tp sambal merah dia ada skali dgn sambal hijau .. jadinya mmg ok .. ;p
ni geng makan tengahari saya .. kak farid dan shiera .. lepas dah habis makan, baru kak farid cakap yg ni boss belanja .. aiseyyymann .. kalau tau boss blanja, confirm order lebih skalik dgn jus alpukat .. apa pun, tq Mr Mehan for your lunch treat .. Nampak gaya, boss saya sambut krismas dgn new family members .. congratulation boss .. :)

2 comments:

Hanis Azla said...

sedapnya.. lg sedap sebab org belanja kan aida.. akak suka ayam penyet.. tp masa gi bandung entah kenapa tak boleh nak masuk nasi.. he..he.. jdnya takdelah makan nasi timbel tu..

Aida said...

Kak hanis, makan free mmg best kak.. Hehehe.. Mungkin sbb akak tengok ayam dia kecik sangat ekk tu yg x makan tu..