Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, December 13, 2011

Si anak bujang

membawa si anak bujang utk potong rambut .. selalunya kalau balik melaka, atok yg akan bawak adin potong rambut kat kedai india peberet atok .. tp kali ni adin request nak potong mcm ayah .. ayah tu bapa saudara dia ye .. almaklumlah abah kan kekurangan rambut .. hehehe
sebelum potong rambut, kita org adalah pegi membeli barang dapur .. sempat juga di beli gel rambut sbb adin nak tiru style ayah .. hmmm .. time cuti skolah ni boleh lah buat ye .. esok dah mula naik sekolah, nehiiiiii
ni lah style yg dia nak buat .. alahai .. hensem anak mama ni .. kejap sangat dah besar .. kejap je dah 8 tahun ye .. moga tahun depan adin belajar rajin-rajin ye .. pastu keje best² tau .. sbb tanpa ilmu, keje yg best pun susah nak gapai ..

2 comments:

Hanis Azla said...

hensemnya si bujang aida ni.. rambut pacak lagi..

Aida said...

kak hanis, ada yg kata mirip si kembar pemain bola sepak tu .. hmmm .. rambut pacak tu katanya style skang ni .. mcm² lah anak zaman skang ni kan .. hmmmmm