Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, December 2, 2011

Ombak Rindu

smalam gigih pegi tengok citer ombak rindu yg katanya filem terbaik karya osman ali.. ombak rindu ni adalah karya dari novel yg difilemkan.. rasanya ni musim filem atau pun drama atau pun teater hasil dari novel kot.. aku gigih pegi pun sbb lisa surihani.. aaron aziz pun salah satu sebab kot.. wakaka.. jadinya smalam aku, adeq, tasha dan yeyeq gigih gi tengok.. overall, mmg best.. cuma pada aku maya karin mcm tak sesuai utk watak iza tu sbb muka dia pun dah pan asia, sebutan pun x macam org kampung.. kalo lisa watak iza, sure sesuai.. aku bagi citer ni 4 bintang sbb lisa surihani.. yeayyyy

6 comments:

Hanis Azla said...

wah.. dah pi tgk yer.. akak pun dah plan2 nak pi tgk jgk.. tp tak tahulah bila.. he..he..

Aida said...

Layan kak.. Bukan senang nak ada geng utk tengok wayang ni.. En suami mmg x layan citer melayu.. Selamat menonton akak.. ;)

wahida said...

saya harus tgk ni sbb saya antara ribuan pembaca novel Ombak Rindu tu...

Marsha~ said...

sedap kan cite ni??? tangkap leleh

Aida said...

Wahida, citer ni best.. Mesti tengok.. Cuma citer kat novel dah jadi mcm mengarut.. Masuk part 3 dah pun..

Aida said...

Marsha, best.. Tp fokus kat aaron je kan?? Hahaha.. Tengok mak haris tu, saja je nak cium haris masa kat hospital.. Amik kesempatan betul.. Wakakaka