Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, November 24, 2011

Nih dia..

banyak x coklat kat atas ni?? hmmm.. smalam kan sebenarnya dah terasa-rasa dah lidah ni nak makan coklat.. nasiblah ada kawan yg kebetulan mmg sentiasa ulang-alik kl-langkawi tu ada kat kl.. dgn senang hati dia pun bungkus lah coklat yg aku giler kan tu.. banyak nya.. harap x lah teringin lagi ye.. sbb coklat whittakers tu kat airport atau free duty mahal.. kalo kat langkawi, 3set (9bar) baru rm16.90.. tp yg jual hanya di kedai haji ismail group.. nih kalo stok habis, harus aku gigih ke langkawi plak nanti.. hahaha.. jommmm

4 comments:

wahida said...

saya byk borong coklat kat langkawi hari tu, sampai sekarang pun ada lagi coklat yg masih berbaki...

coklat feveret saya kat langkawi adalah yogurt dari ritter sport..sedap!!

Aida said...

Bestnya wahida.. Nih yg terasa-rasa nak ke langkawi jugak ni.. Nak borong coklat dgn pinggan mangkuk.. Hehehe

Hanis Azla said...

aduhai... terus akak lapar coklat aida.. he..he.. thanks yer utk cadangan supaya akak bermalam di JB tu.. mmg akak ambil hotel dgn uss package di JB.. mmg lebih murah harganya.. safe budget..

Aida said...

kak hanis, kasih diterima sepenuhnya .. tang coklat ni, nanti aida outstation kat langkawi aida beli kan utk akak ye .. hehehe ..