Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, November 18, 2011

Batu Seremban

korang tengok.. teruja betullah adin ni duk main batu seremban.. patutnya anak pompuan lah yg excited kan.. tp ni adin plak yg excited.. mungkin sbb dia x pernah main permainan tradisional kan.. hari tu dia main tutup.. tutup botol pun dia sanggup beli kat donny (best friend dia org sarawak) dgn harga 5 tutup botol rm1.. ada je benda nak business kan.. lol
ekceli aku pun teruja gak main batu seremban ni.. lama dah x tunjuk skill.. hahaha

6 comments:

Hanis Azla said...

comel.. anak lelaki akak pun main batu seremban jugak aida.. agaknya permainan ni dah unisex kot kan.. he..he.. anak akak pun beli tutup botol tu.. mmg mcm2 boleh buat bisnes skrg ni kan aida..

Aida said...

kak hanis, hmmm .. nampak gaya adin ada lah geng .. aida ingatkan anak aida je yg excited permainan anak gadis desa .. huhu ..

wahida said...

mak aiiii, lama giler tak main batu seremban ni..

tutup botol dulu saya selalu champion tau...ramai takut nak lawan ngan saya...hahaha....

Aleeya (Yaya) said...

lama tak men batu semban tapi zaman aku dlu beb..aku men batu yg betul2 tu..kutip tepi jalan pun byk hhehehe

Aida said...

Wahida, amboi .. ada master tutup botol lah .. kalau dulu sapa kalah, tutup botol tu jadi habuan kan .. org panggil ceper .. hahahaha

Aida said...

yaya, guna batu ?? aku dulu guna biji getah je .. kalau nak cantik skit, amik batu kat sungai .. cantik dan tak tajam .. hmmmm