Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, November 17, 2011

Dah besar Dah Adina!

kurusnya anak aku ni.. ni tahun depan dah darjah 1.. bley ke nak pikul bag skolah yg berat tu?? kalo beli kan bag roda pun problem gak sbb nak naik tangga nanti susah plak kan.. exam akhir tahun kat taska pun setle.. dapat no 4.. x pelah dik.. mama x marah pun.. tp gerammmmmm jek.. hahaha

4 comments:

Hanis Azla said...

cantiknya adina ni.. insyaAllah, nnt dia larat nak bawa beg tu.. beg roda mmg lagi beban utk anak2 nak turun naik tangga.. anak akak yg kecik tu masa nak naik darjah satu lebih kecik badannya dari dina.. tp Alhamdulillah.. larat juga angkat beg yg berat tu..
btw anak akak nama adira.. anak aida nama adina.. dekat2 pulak kan..

wahida said...

sweetnya adina ni...

anak saya pun tahun depan masuk darjah satu...

Aida said...

Kak Hanis,
aida pun terpikir pasal beban bag tarik tu .. harap dia cekal lah utk menggalas bag dan buku² skolah tu nanti .. dan moga² abg adin bley tlg adik dia kan ..

Kak Hanis, kita mmg kena dating dgn anak² ni .. hehehe

Aida said...

wahida,
tq .. anak² kecil mmg semuanya sweet kan .. nampak gaya anak kita sebaya lah .. hehehe