Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, November 15, 2011

Twitter Kimora aka KLS

tengok pic kat atas ni .. ni lah twiitter akaun aku .. smalam sajalah gatal tweets kat Kimora .. almaklumlah .. dia kan baru je dtg kat KL ari tu .. nak jumpa mmg tak dapat lah .. jadinya baca jelah kat twitter pasal dia .. aku cuma cakap kat dia "Love U Madam .." Madam tu sbb aku teringat yg citer dia ada pegi kat hotel mana tah, pastu staff hotel tu panggil dia madam .. sudahnya dia sign pun letak madam je .. dan yg buat aku tak sangka, KIMORA ni reply .. yeayyyyy
ni lah bukti dia reply aku punya tweet.. luv u back! .. gilerrr lah .. aku tido dlm senyum gamaknya sbb dapat reply dia .. wakakaka ...

4 comments:

Hanis Azla said...

wahhhhhhhh.. kalau akak pun tido mula senyum.. he..he.. kimora lee tu..

Aida said...

kan kak .. nak jumpa bukannya senang .. dapat reply tweet pun dah senyummmm jekkkkk

wahida said...

kalau saya pun harus senyum memanjang...


salam kenal...terus singgah sini...

Aida said...

salam wahida .. terima kasih singgah .. sampai hari ni masih tersenyum .. haha