Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, January 4, 2010

Sekolah Agama Rakyat VS Taska Ummi Aza


ish .. nampak comel je adik bila pakai tudung mcm tu kan .. semangat tau nak pegi skolah walaupun skolah tadika je ..pastu serba pink lak tu .. sudahnya, sampai ke beg skolah pun kaler pink dan sandal skolah pink tau .. hehehe .. takpe, kanak-kanak pompuan mmg suka kaler mcm tu kan .. yg penting semangat dia nak pegi skolah tu .. tak nangis dan tak buat hal ..
yg adin lak nampak segak bila pakai songkok .. sbb sekolah kebangsaan adin sebelah ptg, makanya utk sekolah agama rakyat dia kena sebelah pagi .. utk hari pertama ni aku tak suruh dia naik van lagi .. ingat masa time kat sekolah ptg baru nak ajar dia naik van .. bila tanya cikgu aza (owner taska dan juga transport) pukul brapa org van akan amik adin dia jawab pukul 6.45 pagi .. :O terkejut aku dibuatnya .. biar benar seawal tu ? paginya .. pastu cikgu aza pun citer yg banyak tempat nak kena amik .. sbb tu utk kawasan umah aku ni jadi 1st stesen .. time yg ni nak kena bincang balik dgn mr hubby sbb klass agama start pukul 7.30 dan kalau dari rumah aku ni nak ke skolah agama tu dlm 5 ke 7 minit je kalau naik kete .. pastu nanti kalau sampai awal kat skolah tu apa dia nak buat ? ada lah yg karang tertidur pulak nanti ..

2 comments:

dila~noor said...

kak aida uiii..sebijikla muke anak dare kak aida tu dgn mamanye..nak2 bile pakai tudung ni =)

ehem2..i dah tau sape KE br PSMB..dan merasa sgt terkejut..huhuhuh..mane pak ajinye kak aida..hehehe

Aida said...

dila ~ sama ke ?? tp muka dia bujur sirih kan .. hihi .. mcm tomot tu muka dia mmg mcm zizul kan ..
pasal KE tu, mmg dia dila .. smer org terperanjat .. tengok je lah bebudak meluahkan kat FB .. :(