Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, March 29, 2012

Bila turun harga!

gara-gara ipad3 dah launching, ipad2 pun jatuh harga.. jatuh tergolek-golek lah jugak harganya.. jadi aku pun dgn gigih meng"google" apple machine ada kat mana.. tp yg membelinya surelah bukan aku.. mintak tlg kat opis mate.. sbb dia mmg pakar bab gadget ni.. disbbkan yg 32gb sold out, aku berani amik yg 64gb.. entah apa lah yg aku nak install kan.. harga pun rm1800 je.. yg 16gb rm1400.. niat beli mmg utk the kiddos.. beli 1 mmg x cukup.. tp pepandailah nanti mak dia ni jadi tarzan kalau dorang bergaduh.. hihihi
bila dah ada ipad ni, mula lah tangan ni gatal nak carik casing dia plak.. google punya google, akhirnya jumpa yg berkenan di hati..
taraaaaaaa
lawaaaaa kan.. design by mbmj.. harga kat pavilion rm460.. tp sbb aku beli kat blogger, rm299 je.. kaler pilihan hati sure lah merah.. peberet kaler aku.. tp tetap x bley nak lawan redmummy.. ;p
jadi pada kengkawan yg nak beli ipad2, kat klcc apple machine masih ada yg 16gb dan 64gb je.. lepas ni, berjalan berusung ipad lah pulak nanti..

2 comments:

Marsha~ said...

pergh... boleh donlod movies banyak2 ar kalau mcm ni... hehehehe

Aida said...

Marsha, tulah tu.. Niat kat hati memacam nak buat.. Hihi