Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, March 13, 2012

Dinner Tepi Kolam

jumaat lepas ada dinner kat Seri Pacific Hotel.. dinner western dan lokasi kat tepi pool.. perghhh.. kalau ikut kepala yg dajal ni, nak je mendajal org jatuh pool.. tp ko gilerr?? ko pikir nak buat org jekan.. skali sendirik yg jadi mangsa baru tau.. hehehe.. makan mlm tu ok lah.. sbb aku sendiri tengah mengawal selera makan.. x daya dah nak berbadan besar.. cepat je penat dan mengah.. jadi alang-alang kulit muka dan comey, kena lah sejajar dgn badan skalik kan.. wakakaka..

3 comments:

Hanis Azla said...

wah, dinner yg best tu.. semoga badan dan muka seiring cunnya.. itulah azam akak juga.. he..he.. harap2 misi kita berjaya..

Hanis Azla said...

wah, dinner yg best tu.. semoga badan dan muka seiring cunnya.. itulah azam akak juga.. he..he.. harap2 misi kita berjaya..

Aida said...

Kak hanis pun tengah mengawal makan kan.. Hehehe.. Ni mak ada kat rumah, tak terkawal plak nafsu makan bila mak memasak kat rumah tu.. Hmmmm