Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, March 12, 2012

Buah Hati Saya!!

ni pic latest aku dan adin.. sapa adin?? errr adik bongsu.. hahaha.. tipu je!! ni anak sulung kita.. umur dia 9 tahun.. cuti sekolah bulan 11 nanti kena lah sunat budak ni.. itu pun dia sendiri yg request utk buat darjah 3.. seriau plak sbb x pernah ada adik beradik lelakikan..
yg ni plak the only princess in my heart! yg banyak songeh, yg banyak tanya,yg kuat merajuk, yg kuat nangis! tu semer tolak je kat dia.. tp satu perangai aku yg dia ikut, sangat pandai simpan duit.. baru nak masuk 3 bulan sekolah, dia dah bley saving kat tabung dia rm30+.. adin?? nan hado.. makan lg penting.. tp adin abg yg baik.. sbb dia selalu beralah dgn adik dia ni.. sayang kamu sampai mati!!

** muka ku ini adalah tanpa bedak dan makeup kecuali gincu.. sangat suka dgn kulit saya ini.. nak tau rahsia?? call saya 0123962707.. whats apps pun boleh..**

2 comments:

Hanis Azla said...

buah hati aida yang sgt comel dan membahagiakan ye.. Alhamdulillah.. bagusnya dah makin cantik sekarang.. bagusnya..

Aida said...

Kak Hanis, tulah buah hati pengarang jantung.. Sentiasa buat saya hangin dan sentiasa buat saya senyum.. الْحَمْدُ لِلَّهِ ..