Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, March 15, 2012

TQ BFF

dapat surprise dari bff aku.. Darling aku lah Fara.. tetiba kawan kat kaunter call cakap ada bunga.. ku pikirkan mr hubby yg nak buat surprise.. tp nehiiiii.. aku turun je terus terpa kad tu dulu.. risau lah kan kot ada pendajal yg tidak bergaji nak buat terkejut-terkejut ni.. skalik.. my darling ever!
ni lah bunga coklat yg aku dapat.. x sempat nak snap coklat tu.. sbb kat meja aku ni banyak betul kontrak student.. lagi nak hari audit 5S, lagi banyak plak kontrak sampai.. sadis!!
utk bff aku fara, aku sayang kau babe!! terima kasih sbb sentiasa ada dgn aku time susah dan senang.. setiap apa saja dugaan aku atau kau, pasti kita share sama-sama kan.. dan sekarang ni aku pun menangis!! sbb terasa bertuah ada sahabat mcm kau.. sayang kau sangat!!

4 comments:

Hanis Azla said...

truely BFF.. sweetnya.. semoga persahabatan aida dan fara sentiasa diberkati olehnya..

Aida said...

Terima Kasih kak hanis.. آمِيّنْ... آمِيّنْ آمِّيْنَ يَا رَبَّ ​​عَالَمِيْنَ

Fara Idayu Abdul Aziz said...

i love u more darling.terima kasih kak hanis,semoga smpai akhir hayat.mana tau kan dah tua t adala sahabat tuk cite kisah sedih.

Aida said...

Darling, hehehe.. Ada gak kau timbul yek.. Hehehe