Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, March 26, 2012

New Stock In The House!

Tabita Skin Care.. hehehe.. ada stock baru di rumah.. kawan-kawan yang berminat boleh call aku atau pun bley what apps.. dunia kan dah canggih kan.. hehehe.. ni no 0123962707
FYI, stok yg aku amik ni mmg exclusive.. mcm rugi je kalau amik regular set sedangkan tambah beberapa puluh rm jek dah bley dapat set exclusive.. dan setelah 1 bulan guna, apa yg bley aku cakap adalah my skin dah cantikkkkk!!! yippie.. kalo artis jawapan dia bila ditanya paparazzi mcm mana skin cantik?? jawapan standard artis adalah air wudhu dan hati bersih.. halloooooo.. Jawapan kau itu sangat sadis lah.. x baik tau tipu pembaca.. kalau aku ni org tanya, terus dgn pantas aku jawab Tabita.. bukan sbb aku nak lakukan hasil jualan.. tp sbb benda baik kan.. buat apa nak sorok.. org lain pun nak cantik.. bukan kita je.. jadi marilah kita prihatin sesama kaum.. dan produk Tabita ni orang lelaki pun boleh guna.. sapa nak muka bersih macam baim wong?? ringan-ringan kan lah tangan utk sms dan bertanya.. aku sudi untuk share.. x beli pun x pe.. aku x de hal punya.. ;)

2 comments:

ierdahaszahida said...

teruskan usaha murni anda untuk lihat semua orang cantik secara semulajadi tanpa make-up tebal mcm tepung gomak..

Aida said...

Tq sis.. Love u!