Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, May 14, 2012

Acai! Acai!

ni lah Acai yg aku duk jual.. baru je stok sampai.. ni pun tadi mujur ada org kat rumah.. jadi boleh lah terima bungkusan tu.. ada yg bertanya, kenapa kotak aku x sama yg mcm ada jual kat kl? jawapan dia mudah je.. aku company lain.. mcm acai yg aku jual ni, dari supplier indonesia.. yg mana semer syarat yg ditetapkan oleh kerajaan indonesia, telah mereka buat.. dari segi sijil kelulusan halal, sijil kesihatan dan juga lab test bahan acai.. sbb tu aku berani utk jadi agen mereka.. sebelum nak jual kat org, diri sendiri kena jadi testimoni ye.. barulah boleh kepoh kan kat blog.. hihihi
jadi mmg ni lah satu-satunya kotak yg asli dari pengedar tunggal di indonesia.. kami lebih senang dgn nama acai berry dari ABC.. sbb yg palsu popular dgn nama ABC dan pengambilan product palsu akan mendatangkan mudarat pada diri sendiri.. jadi berhati-hatilah.. sbb sebagai pengguna, kita kena cerewet.. kena banyak tanya.. aku sendiri pernah tanya pada penjual ABC sebelum menjadi agent Acai ni, dan sangatlah hampa bila dia x layan aku.. benda untuk makan kan.. haruslah aku tanya pasal sijil halal.. tp pertanyaan tidak dilayan.. sbb memikirkan kau sombong sangat, baik aku berurusan dgn org yg sudi dan ikhlas.. kalau pikir untung semata tp keselamatan org x pikir mcm mana plak kan.. org kata, nak cantik biar sama-sama.. jadi kita sharelah mana yg boleh mendatangkan kebaikan..
jadi nak order acai x?? hihihi.. rm90 + harga postage.. contact lah saya.. 0123962707

4 comments:

farahiya said...

salam kak
nak tanya kalo bfeed boleh makan tak??

Aida said...

Salam farahiya,
Utk mommy yg bfeed, x boleh makan lagu ubat ni.. Takut plak nanti effect kat susu ibu tu kan..
Nanti dah x bfeed, bley lah cuba ye...

farahiya said...

ok tq kak..
hihi bukan apa..badan nih mcm makin dipam pam..berat mase lam pantang 49kg trus mendadak naik jadik 55..ouh tidak..napsu makan tak terkawal..
lagi satu soklan..pek ekonomi tabita bapa harganya yer kak?

Aida said...

Fara, kalah x bfeed boleh lah cuba ye.. Tabita pek ekonomi ye?? Nak dapat special rate utk Hari ibu meh lah SMS..