Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, May 28, 2012

Tabita di Mangga 2??

ni picture yg telah dikirim oleh kenalan baru.. katanya dia beli tabita ni di mangga 2.. dan dia tanya saya ori ke x?? kalau dari packaging mcm ni, saya confirm cakap palsu.. sbb packaging mcm ni mmg x de.. mcm yg pernah saya publishkan sebelum ni.. packaging dia utk pencuci dan lotion toner adalah pada satu size..yg membezakan size dia adalah packing utk krim siang dan malam tu.. pek yg palsu ni ada dijual di mangga 2 dgn harga rupiah 500,000 ataupun rm125.. murah mmg murah.. dapat jimat $$ kan?? tp berbaloi ke pakai produk tiruan?? sanggup terima risiko?? fikir-fikirkanlah..

2 comments:

Mizz ErMa said...

betul tu..produk tiruan mmg bhya..

Aida said...

Mizz Erma,
Betulkan.. Kalau sanggup nak cuba x pelah.. Sbb risiko atas diri sendiri.. Tp kalau dah buat jualan, mcm mana? Sapa plak yg nak tanggung risiko tu kan..