Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, May 3, 2012

Re-stock Tabita dan Acai Berry Capsules

kawan-kawan.. stock baru saya sudah sampai.. jomlah mencantikkan muka dan menguruskan badan untuk raya tahun ni.. harga berbaloi utk kawan-kawan semer.. hihihi.. Call atau pun sms je.. ni no saya 0123962707.. nak tanya-tanya pun boleh je.. x de masalah.. smalam saya dah turun lg 1kg.. dan ni dah masuk botol ke 2 saya makan.. x sabar nak balik ke berat ideal 60kg.. dan pasti baju lama-lama boleh pakai balik.. t-shirt pun dah sarung yg size M.. sbb L tu jadi mcm besar pulak.. Jadi, jgn tunggu lama.. sms je yaaaaa

2 comments:

Hanis Azla said...

seperti yg akak dah buat.. order acai beri untuk kurus.. harap2 berhasil.. he..he..

Aida said...

Hihihi.. Tq kakak.. Harap boleh turun mcm aida ye..