Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, May 18, 2012

Loose Item

kalau-kalau krim malam (pic atas) dan krim siang (pic bawah) ni dah habis, aku ada stock utk para jelitawan beli.. harga pasti murah dan berbaloi.. sbb aku stok ekslusif.. bukan saja krim siang atau malam je ye.. lotion toner dan pencuci muka pun ada.. so far bedak tabur ada 2 lagi stok.. special krim ada 1 lagi, serum vitamin E pun ada lagi satu dan terbaru lotion tangan dan badan ada lagi baki 3..
hihihi kalau berminat mcm biasalah ye.. sms atau pun call atau pun whatapps.. pasti boleh dihubungi..

1 comment:

Aizam Salim said...

Knp isi dye colour laen