Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, May 7, 2012

Sweating!

nilah berat terbaru saya.. 66.5kg.. ni timbang pagi tadi.. aku pun dah mula dgn botol ke 2.. harap lah sangat akan jadi 60 kg sbb tu lah berat yg sihat utk aku.. tp yg best, makan tetap makan.. cuma xtahan sbb kita berpeluh mcm pegi sauna.. kena plak kalau time memasak.. mmg berpeluh teruk.. jadi pada kawan-kawan yg nak mencuba boleh lah pm saya kat no 0123962707.. harga promosi dah pun habis.. jadi sesapa nak order, kena add duit utk postage ya.. postage rm10 sahaja.. jadi, jgn tunggu lama-lama utk mengecilkan badan anda.. tidak perlu ke gym dan workout.. tp biar ABC yg bakarkan lemak anda.. hihihi.. jgn biarkan berat badan buat kita tension, sbb ada jalan nya.. ;)

3 comments:

Hanis Azla said...

wah.. bagusnya aida..

Aida said...

Kak hanis, mcm mana?? Sweating x??

ainmanan said...

Minum air kna banyak mana...3liter cukup x...kalau jenis yng sembelit ada cara lain x kalau x minum slimming tea..such s fibre drink.