Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, September 24, 2008

1st Time Jumpa ..

Smalam ada janji utk berbuka dgn Sue .. sepatutnya hari khamis, tp sbb sue ada majlis rasmi on that day so tukarkan ke smalam .. kalau ikutkan, kita org nak berbuka kat area Kg. Baru tp bila Ical ikut sekali kita org tukar tempat lain dan ikut apa yg Ical nak makan .. jadi kami pilih Nando's je kat KLCC ..
Sue ni salah sorang blogger gak dan aku suka sangat kat dia ni sbb gigih dan tabah dlm menghadapi dugaan hidup .. apa pun, utk adik Kak Aida ni teruskan dan kekalkan ketabahan mu ok .. Kak Aida sentiasa ada kat sini dan bahu kak aida yg empuk ni boleh je jadi tempat sue mengadu ok ..
Adalah ambik gambar smalam, tp sbb kamera aku dah mengong sumer pic of food tak jadi .. yg tinggal cuma pic kita org je ...


Aku paling suka pic yg last ni .. cute jerrr sbb sorang menjeling, sorang mengejek

4 comments:

suesamsudin said...

hahhahaha..kak, su pun suka gak tgk pic last tu...nnt nak...su nk letak kat blog...mlm ni su ingat nak update....tgh sejuk kat cni...hujan je...payung lupa lak su nk bawa... :(

Nor Aida Abdullah said...

tak mcm mak dgn anak je kan .. miss ical already .. nak apply utk jadi ical nya mak angkat lah .. approve tak ??

suesamsudin said...

..boleh aje....jd mak mertua pun boleh...hahhahahahaha..

Nor Aida Abdullah said...

mak mertua pun alrite je .. gigih kak aida kalau dapat berbesan dgn sue .. ibu mertua 'vogue' of the year ..