Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, September 25, 2008

Jejak Kasih

Pagi ni aku sampai je opis, terus nak up date citer smalam .. excited gilerr !! smalam aku ada sesi jejak kasih dengan kengkawan baik aku zaman study kat PTPL, Ampang .. kita org pilih San Francisco Steak House, Mid Valley sbb Eza nak makan western .. kita org dulu satu kelas dan selalu gak bertiga .. sampai Qmie duk create nama group S.H.E .. walla .. kalau teringat balik zaman tu, mmg gelak je .. kita org dah lama tak jumpa especially Qmie sbb dia terus futher kat tempat lain .. mcm Eza, ada lah juga aku jumpa tp 'jarang-jarang' dan rasanya lebih dari 5 tahun kot kita org tak jumpa in group .. perghhh .. mmg mcm jejak kasih rasanya .. wakakaka ..
Dia org semer sampai dlm pukul 6pm tp aku 6.45pm .. ampunnn kengkawan .. kalau aku tau aku akan sampai lambat, sure aku tak balik umah amik kereta .. tp, kalau aku tak amik kereta nanti aku kena balik cepat sbb nak kejar train pulak ..
Aku sampai je smalam, terus dah nampak Qmie .. gilerrr .. Qmie dah cantik .. :) dah tak mcm dulu lg .. bangga beb sbb kawan aku sorang ni dah banyak berubah .. dah jadi pompuan ayu .. ;)
lepas dah laga² pipi, aku cari Eza pun laga² pipi gak .. hmm dia tengah duk penuhkan pinggan dia .. tengok kat meja, dah penuh dah makanan .. aku cuma cari makanan utk 1st round dgn kuih muih skit .. pastu, sambil tunggu nak berbuka borak lah dgn dorang .. bila dah duduk ni baru dapat tengok dengan dekat .. yg pasti EZA .. KAU DAH KURUS GILERRRRR BEB dan Qmie ..
KAU CANTIKLAHHHH
nanti, kita buat lagi jejak kasih yerrr .. luv you guysss


5 comments:

The Journey.. said...

wah.. awal giler ko hapdate.. aku baru nak edit pic nih. hehe.. thanks beb 4 d day. nnt kite kuar lepak2 lagi okeh?

Nor Aida Abdullah said...

kenalah cepat .. it was superb time dapat lepak dgn geng lama .. so, next utk lepak aku tak de hal sbb anak semer dah besar .. mummy time for lepak with friends ..

Nor Aida Abdullah said...

Eza, budak opis aku cakap kau mcm budak baru habis SPM .. padahal kau tu dah ada anak 2 kan .. hampehh tul aku dengar .. ;)

suesamsudin said...

la kak aida pun nmpk mudalah....meh su cakapkan...kalo kak eza tu mcm br habis SPM, akak mcm baru habis PMR....ha lg kelas.....

Nor Aida Abdullah said...

wakakaka .. baik je sue ni kan .. amik hati nampak .. :)