Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, September 23, 2008

Baju Office

Hari ni, baju kurung yg opis bagi utk semer staff dah siap .. hmm .. mcm menarik tp aku tengok biasa sangat dan harga utk tempah teramatlah mahal .. RM75 without piping .. gilerr mahal aku rasa .. kalau aku tau, baik aku amik duit tu dan tempah kat tempat yg aku selalu tempah tu .. dapat aku untung RM25 .. actually, baju ni kira uniform kita org lah setiap hari khamis .. tak payahlah aku bersusah payah nak pikir baju batik lagi .. korang tengok, cantik tak ??

2 comments:

suesamsudin said...

kak Aida sgt cantik batik tu....sweet je kaler nya...sesuai dgn akak... :)

Nor Aida Abdullah said...

iye ke ?? kak aida ni dah gelap .. baju lak kaler terang benderang .. hmm mcm mana lah ye ..