Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, September 18, 2008

Apa Nak Dihairankan ..

Datuk K, Siti Nurhaliza enggan buang masa layan fitnah

---> Sudah terang lagi bersuluh kan .. aku cukup tak suka pompuan ni walaupun dulu aku pernah minat kat dia .. tp bila dia dah terang² tunjukkan sapa diri dia sebenarnya, that's it !! aku tak kesal utk buang dan bakar semer cd dan kaset dia .. nyesal beb sbb pernah TERMINAT kat dia .. konon tak CARAS laki org ..

3 comments:

MAMA ADIB said...

wah kakak sampai sebegitu...

aku bukan fan dia.. tp sukala lagu2 dia..

ha ha

Nor Aida Abdullah said...

harus lah ju .. tak suka betul lah aku dgn pompuan tu .. skang ni kalau dengar lagu dia cepat² aida tukar lain .. huhu !!

eZa said...

isk! sabo! sabo! ;)